Курячий суп по-креольски
Подивитись всі дописи у розділі: Перші страви. Розміщено: 11.07.2015 в 16:08.Список продуктів
Курча — 200 г
Цибуля ріпчаста — 30 г
Селера (корінь) — 30 г
Морква — 30 г
Перець солодкий стручковий — 40 г
Шпиг — 10 г
Масло вершкове — 10 г
Помідори — 50 г
Рис — 20 г
Зелень — 3 г
Мелений чорний перець
Сіль
Спосіб приготування
1. М’ясо знімають з кісток. З кісток і овочів готують бульйон.
2. Курячу грудинку нарізають кубиками, обсмажують у вершковому маслі з рубаним луком, селерою, солодким перцем і шпигом.
3. Потім заливають бульйоном, заправляють сіллю, перцем і варять 20 хвилин на слабкому вогні.
4. Додають очищені від шкірки і зерен і нарізані кубиками помідори, варений рис і варять ще кілька хвилин. При подачі до столу додають зелень.