Заварний крем для Наполеона

Подивитись всі дописи у розділі: Торти. Розміщено: 21.08.2016 в 19:04.
Заварний крем для Наполеона

Заварний крем дуже часто використовують в приготуванні різних десертів. Смак у нього неймовірно повітряний, легкий і дуже ніжний. Також цей крем ідеально поєднується і з будь-яким листковим тістом. Без нього неможливо уявити усіма нами улюблений торт Наполеон. Саме в класичному рецепті цього торта використовують заварний крем, так як він відмінно просочує листкові коржі.

Складові для приготування крему для Наполеона

Молоко — 1 л
Масло вершкове — 200 г
Яйця — 2 шт.
Борошно — 4 ст.л.
Цукор — 1 ст.
Ванілін — 1 г

Інформація
Порцій — 2
Час приготування — 1 год.

Заварний крем для Наполеона: рецепт, як приготувати

Розтерти цукор, ванілін і яйця.

Всипати борошно, добре розмішати (краще використовувати віночок).

По ложці влити молоко кімнатної температури, кожен раз добре перемішуючи віночком, щоб уникнути утворення грудочок.

Молочну суміш поставити на плиту на середній вогонь. Довести до кипіння, обов’язково постійно помішуючи, інакше крем пристане до стінок посуду.

Потім вогонь зменшити і варити крем до загустіння. Зняти з вогню і остудити. Для того щоб прискорити процес, каструльку з кремом можна поставити на крижану баню. Верх каструльки з кремом необхідно затягнути харчовою плівкою, інакше крем покриється скоринкою.

У остиглий крем вбити м’яке вершкове масло. Можна скористатися міксером.

Наш крем для Наполеона готовий. Смачного!


Loading...
©  Новини України на Rivnist.In.Ua - незалежний погляд на новини в Україні та світі, зокрема: політика, суспільне життя, економіка, кримінал, події, спорт, культура.  2010-2015