Як правильно вибирати змішувач для кухні

Подивитись всі дописи у розділі: Суспільство. Розміщено: 05.03.2018 в 21:50.
Як правильно вибирати змішувач для кухні

Кухня в будь-якій оселі, одне з найбільш часто відвідуваних місць. Тут відбувається постійне приготування їжі, чаювання, і сімейні посиденьки. Раковина і змішувач піддаються постійній експлуатації, відкриваючись і закриваючись для різних маніпуляцій. Тому такий необхідний аксесуар, як змішувач, повинен бути міцним, надійним, довговічним і відмінно справлятися з покладеним навантаженням, і не менш важливо, бути сучасним та стильним. Вибираючи змішувач для кухні, варто враховувати безліч факторів, щоб зробити правильний вибір перед покупкою досить дорогої сантехніки.

Інтернет магазини сантехніки пропонують змішувачі для кухні, за привабливою вартістю і в великому асортименті. Споживачеві пропонуються стилістичні варіації сучасних кухонних товарів, розкішний блиск хромованих деталей, красиві форми, витончені вигини, готові порадувати навіть самого вимогливого клієнта. Але крім того що ми можемо визначити візуально гарний чи ні змішувач необхідно бути впевненим у його надійності, тому варто звертати увагу лише на продукцію відомих виробників, які зарекомендували себе у даній ніші. До таких можна віднести змішувачі Ravak (Равак), переглянути які можна на сторінці https://aquacity.com.ua/catalog/faucets/faucet/filter/brand-is-ravak/apply/ інтернет-магазину Аква-сіті.

Асортимент сантехніки

Сьогодні на згаданому сайті пропонуються різноманітні моделі:

  • найбільш популярними вважаються одні важелі, коли за допомогою одного важеля регулюється і тиск води і температура подачі;
  • двовентильні — конструкція являє собою два крана для подачі різної води;
  • сенсорні або безконтактні — таке вироби починають функціонувати при піднесенні рук, що істотно заощаджує витрати води;
  • з термостатом — це сучасний пристрій, який працює з заздалегідь встановленою температурою, тому немає необхідності налаштовувати зручну температуру.

Технічні характеристики змішувачів

На сьогодні для виготовлення корпусу змішувачів застосовується різний матеріал. Найбільш затребуваним вважається латунь і метал, які володіють відмінною якістю і доступною вартістю. Елітними вважаються мідь і бронза, такі вироби довговічні і міцні і особливо шикарно виглядають в класичному варіанті.

Вибираючи виріб, варто ознайомитися з технічними характеристиками, щоб змішувач прослужив не один рік, і не доводилося його заміняти після невеликого періоду експлуатації. Оскільки на ринку пропонується широкий вибір товару, тому не важко підібрати саме той варіант виробу, які відповідає всім вимогам, що пред’являються і відмінно впишеться в загальний інтер’єр саме вашої кухні.

Інші статті по темі:

Обговорити статтю на форумі



Loading...
©  Новини України на Rivnist.In.Ua - незалежний погляд на новини в Україні та світі, зокрема: політика, суспільне життя, економіка, кримінал, події, спорт, культура.  2010-2015