Як вибрати ідеальну м’ясорубку для домашнього вжитку

Подивитись всі дописи у розділі: Суспільство. Розміщено: 08.08.2019 в 6:20.
Як вибрати ідеальну м’ясорубку для домашнього вжитку

У кожної господині повинна бути м’ясорубка. Вона призначена для подрібнення м’яса та багатьох інших продуктів харчування. Зараз багато моделей комплектуються спеціальними насадками, що дозволяють не тільки приготувати фарш, домашню ковбасу, а й подрібнити картоплю для приготування дерунів, здійснити шатківницю і т. д. І головне, що на сьогодні досить легко купити практично будь-яку запасну частину, для прикладу тут https://spparts.com.ua/categories/zapchasti-dlya-myasorubok, для м’ясорубок відомих виробників. Зараз електром’ясорубки практично повсюдно використовуються на кухні, і це продиктовано їх багатофункціональністю та великою швидкістю роботи у порівнянні з механічними аналогами. Тож на які параметри звернути увагу в першу чергу при виборі такого необхідного кухонного приладдя для кожної господині, щоб її страви виходили смачними та поживними.

Потужність м’ясорубки
Звичайно ж це найважливіше. Значення потужності у сучасних м’ясорубок досить різноманітне. Умовно м’ясорубки діляться на три класи: високої, середньої та низької потужності. Це для того, щоб ви змогли розібратися в їх значній кількості. Потужність багато в чому впливає на продуктивність, тобто скільки кілограм м’яса в хвилину здатний переробити прилад.
Потужність — це 1200 — 1400 Вт. Зазвичай такими бувають дорогі прилади першого класу, здатні обробляти більше 2 кг м’яса в хвилину.
Потужність — від 800 до 1200 Вт, або золота середина. Вони підійдуть тим, хто не збирається готувати по кілька кг м’яса щодня і хто не заготовлює фарш на випадок світового голоду або кризи.
Потужність — 400 — 800 Вт. Досить скромні агрегати, призначені для отримання в середньому 1 кг м’яса в хвилину. Ціна таких м’ясорубок не така вже й велика, правда, з переробкою жорсткого м’яса вони справляються не так добре, як більш потужні прилади.

Матеріал з якого виготовляють м’ясорубки
З металу виготовлялися старі механічні м’ясорубки, використовується він і для електричних. Це більш надійний матеріал, однак і пластик зараз робиться досить якісним. Якщо виробник надійний, то цілком можна вибирати м’ясорубку з пластика.
Так само важливий для м’ясорубки матеріал шнека. Це її основна частина, з якою стикаються продукти. Саме шнек подає м’ясо для обробки на ножі. Найкраще, коли у приладу металевий шнек. У комплектацію до пристроїв часто входить запасний шнек, виконаний з пластика. Він підходить для фруктів і овочів.
Сказавши пару слів про шнек, необхідно згадати і про ножі, так як саме вони безпосередньо стикаються з продуктами. Ножі виготовляються з нержавіючої сталі, що дозволяє їх заточувати не більше одного-двох разів на рік. Зрозуміло, якщо ви щодня роздрібнюють м’ясо з жилами і кістками, тоді ріжучі частини зношуються швидше.

Сучасні м’ясорубки – високотехнологічні прилади здатні полегшити працю господинь на кухні, але при їх виборі варто враховувати деякі фактори, спираючись на котрі ви зможете придбати саме необхідний вам помічник на кухні.

Обговорити статтю на форумі



Loading...
©  Новини України на Rivnist.In.Ua - незалежний погляд на новини в Україні та світі, зокрема: політика, суспільне життя, економіка, кримінал, події, спорт, культура.  2010-2015