Суп та борщ — споконвіку українське блюдо, яке в багатьох інших національних кухнях зустрічається вкрай рідко. А ось в російських сім’ях, напевно, жоден обід не обходиться без гарячої ситної юшки. Так само перші страви, рецепти яких ви зможете подивитися на нашому сайті, діляться на супи-пюре, заправні, прозорі, а так само холодні і гарячі, і безумовно — борщ. Як приготувати суп чи борщ, знає кожна хороша господиня. А готуються вони з самих різних продуктів. Що б вийшов ситний і наваристий суп, його готують з м’яса, додаючи крупи або макарони, а ось легкі супчики можна приготувати тільки з овочів і зелені. Рецепти домашніх супів передаються з покоління в покоління і, напевно, у кожної жінки є свої фірмові рецепти приготування супів в домашніх умовах. А сучасні ресторани все частіше стали пропонувати нам досить екзотичні й оригінальні рецепти супів, наприклад, з морепродуктів або сиру. Якщо ви починаюча господиня, і не знаєте, як зварити суп, то на нашому сайті ви зможете побачити багато хороших і корисних рекомендацій і порад з приготування супів та борщу.
22.09.2015 в 12:10
Борщ - це не просто блюдо національної кухні, це притча. Ні в кого язик не повернеться назвати борщ червоним супом, ...
Курячий суп по-креольски
11.07.2015 в 16:08
Список продуктів Курча - 200 г Цибуля ріпчаста - 30 г Селера (корінь) - 30 г Морква - 30 г Перець солодкий стручковий - 40 ...
Суп з кульбаби
09.07.2015 в 20:23
Сьогоднішній суп пропонуємий у розділі «Рецепти» начебто легкий, зелений і трав'яний, а на ділі - з подвійним білком. На прозорому ...
Прийоми приготування смачних макаронів
23.08.2014 в 14:29
Макарони завжди виручають в скрутну хвилину, наприклад, якщо треба приготувати швидкий обід або вечерю. Та й взагалі паста - це ...
Універсальна страва: окрошка
01.04.2014 в 8:30
Її назва походить від слова «кришити». Окрошка не тільки чудово втамовує спрагу, але і насичує організм корисними для здоров'я речовинами. ...