Млинці з манки набагато смачніші ніж звичайні

Подивитись всі дописи у розділі: Випічка. Розміщено: 21.08.2016 в 10:34.
Млинці з манки набагато смачніші ніж звичайні

Ще один варіант приготування млинців не буде зайвим в скарбничці кожної господині. Адже так часто буває — починаєш щось готувати, а, виявляється, не всі продукти є в наявності. До речі, щоб уникнути подібних випадків, наші мами і бабусі просто викладали всі необхідні продукти на стіл, а потім вже, переконавшись, що все для страви є, починали процес приготування. Але повернемося до млинців з манки. Манка раніше вважалася даремною і калорійною крупою, однак за останніми даними це не так. У ній і справді набагато менше клітковини, ніж в інших крупах, але вітамінів і мікроелементів в ній не менше. Натрій, калій, фосфор, залізо, вітаміни групи В і вітамін Е — і це навіть не все. Основна і найцінніша властивість манної каші — це те, що всмоктується в стінки кишечника вона в самому кінці всього тракту, а значить, вона наповнює організм силою і енергією. Манка відмінно справляється із зайвим слизом і прекрасно виводить жир.

Складові для приготування млинців з манки

Манка — ½ скл.
Молоко — 1 скл.
Яйце — 2 шт.
Олія — ½ скл.
Цукор — 4 ст.л.

Інформація:
Порцій — 4
Час приготування — 30 хв

Млинці з манки: рецепт, як приготувати

Починаємо готувати ці млинці з приготування звичайної манної каші на молоці. Для цього каструлька з молоком ставиться на вогонь і відразу ж в молоко відправляється вся манна крупа. Щоб не утворилося грудочок, кашу потрібно безперервно помішувати і вимкнути одразу після закипання.

Поки манка на молоці остигає, в неї можна додати масло. Крім рослинного, можна покласти маленьку ложечку вершкового масла.

В окрему миску слід просіяти борошно.

Вбити в борошно яйця, насипати цукор і потихеньку розмішати.

Останньою в тісто додається зварена манка з маслом. Після того як всі інгредієнти додані, можна все розмішати за допомогою віночка або виделки.

Тісто має вийти не нижче, ніж сметана. Тоді млинці будуть тоненькими і ніжними.

Кожен млинець необхідно обсмажити з двох боків до рум’яного кольору.

Подавати млинці можна з фруктами, ягодами і м’ятою в якості прикраси.

©  Новини України на Rivnist.In.Ua - незалежний погляд на новини в Україні та світі, зокрема: політика, суспільне життя, економіка, кримінал, події, спорт, культура.  2010-2022